LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΛΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ!!!!!!!!

Ένα απίστευτο κόλπο υποκλοπής πιστωτικών καρτών είχαν στήσει σερβιτόροι σε VIPεστιατόριο της Μυκόνου. Οι πελάτες που έδιναν την πιστωτική τους για να πληρώσουν τον λογαριασμό, όμως, τα λεφτά τους έκαναν «φτερά» όχι μόνο για το φαγητό... Ήδη, τρία άτομα συνελήφθησαν, ενώ αναζητείται ένας 35χρονος ως εγκέφαλος.

Οι σερβιτόροι είχαν στήσει έναν πρωτόγνωρο μηχανισμό που υπέκλεπτε τα προσωπικά δεδομένα από τις πιστωτικές κάρτες, με τα οποία κατασκεύαζαν στην συνέχεια κάρτες «μαϊμού». Με αυτές έκαναν αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών.
Μεταξύ άλλων, οι δράστες αφαίρεσαν 3.500 ευρώ από τον λογαριασμό ενός πελάτη, ενώ προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να «σηκώσουν» άλλες 9.000 ευρώ.
Η αστυνομία συνέλαβε έναν 24χρονο και μία 22χρονη που εργάζονται στο εστιατόριο. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του πρώτου βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών, ενώ συνελήφθη και ένας 27χρονος αλλοδαπός.
Τον μηχανισμό υποκλοπής φέρεται ότι έδωσε στους δράστες ένας 35χρονος που εργαζόταν παλιότερα στο εστιατόριο και αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου