LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Η πορεία προς την Πόλη

Από τα σύνορα έως την Πόλη

Το σχέδιο που εκπονήθηκε για τη μετάβασή τους στο γήπεδο από την ώρα που θα μπούνε σε τουρκικό έδαφος έχει ως εξής:
Αρχικά, 300 Τούρκοι αστυνομικοί θα τους συνοδεύσουν από τη Γέφυρα των Κήπων μέχρι το χωριό Σίλβερη. Από 'κει θα προστεθούν άλλοι 200 αστυνομικοί, οι οποίοι θα συνοδεύσουν τα λεωφορεία μέχρι την Κωνσταντινούπολη.

Εκεί θα υπάρχει στάση μιάμισης ώρας προκειμένου οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να φάνε, να κάνουν την ανάγκη τους και να ξεκουραστούν και ακολούθως θα πάνε στο γήπεδο. Τα λεωφορεία θα σταθμεύσουν 500 μέτρα μακριά από το "Σουκρού Σαράτσογλου" και το νωρίτερο που θα μπορούν να πάνε στο πέταλο οι οπαδοί του "Δικεφάλου" θα είναι στις 7 το απόγευμα. Η μετάβασή τους, μάλιστα, θα γίνει από ένα υπόγειο τούνελ. Εκεί θα ενσωματωθούν μαζί τους και οι μεμονωμένοι οπαδοί της ομάδας που ταξίδεψαν στην Πόλη είτε οδικώς, είτε με το τσάρτερ της αποστολής.

Πυρσός ίσον επιστροφή λεωφορείου
Ένα σημείο στο οποίο επέμεινε πολύ ο Σκοτσέζος παρατηρητής ήταν οι πυρσοί και τα βεγγαλικά. Ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι αν κατά τον έλεγχο σε ένα λεωφορείο βρεθεί πυρσός τότε το πούλμαν με όλους τους επιβαίνοντες θα επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα.
Αυστηρός έλεγχος στην είσοδο και διερμηνέας
Η διαδικασία εισόδου στο γήπεδο θα είναι πολύ αυστηρή. Όπως ξεκαθάρισε στη σύσκεψη ο Κεν Σκοτ "Όποιος οπαδός είναι μεθυσμένος δεν θα μπει στο γήπεδο". Γι' αυτό θα υπάρχει εξονυχιστικός έλεγχος από αστυνομικούς και άνδρες της εταιρίας σεκιούριτι του γηπέδου. Επιπλέον, στο γήπεδο θα υπάρχει διερμηνέας, ο οποίος θα μεταφράζει το περιεχόμενο όλων των πανό που θα σηκωθούν. Αν υπάρχει οποιοδήποτε υπονοούμενο πολιτικού περιεχομένου, τότε το πανό θα κατάσχεται και οι κάτοχοί του θα απομακρύνονται από το γήπεδο.

Αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου