LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΜΕΛΗ

Πέντε καλοντυμένοι άνδρες και γυναίκες στη Λευκάδα εκμεταλλεύθηκαν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που όχι μόνο ζητούσαν χρήματα, δήθεν, για την ενίσχυση του συλλόγου, αλλά εκμεταλλεύθηκαν και την ευαισθησία ενός ανυποψίαστου πολίτη, ο οποίος τους φιλοξένησε στο σπίτι του για πέντε ημέρες στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη. Η Αστυνομική Διεύθυνση και η Ασφάλεια Λευκάδας έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση των επιτήδειων.




«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μας υπενθυμίζει ότι ποτέ δε βγαίνει στο δρόμο για να κάνει έρανο και οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών του γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, στα γραφεία του ή στους χώρους του.
Για το λόγο αυτό και προς αποφυγή άλλων παρόμοιων περιστατικών που σε καμία περίπτωση δε συνάδουν με τους σκοπούς και τις αρχές του Οργανισμού, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρακαλεί όλους τους πολίτες, τους φίλους του αλλά και οποιονδήποτε αντιληφθεί τέτοια περιστατικά να επικοινωνήσει άμεσα τόσο με τις Αστυνομικές Αρχές, όσο και με τον Οργανισμό, στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου