LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Συνελήφθησαν σύγχρονοι δουλέμποροι

Στοιβαγμένους σε διαμορφωμένες κρύπτες στην καρότσα φορτηγού είχαν δεκαοχτώ λαθρομετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων δύο άνδρες 24 και 39 ετών που συνελήφθησαν στην Μεθώνη μετά από καταδίωξη




Αστυνομικοί της διεύθυνσης αλλοδαπών εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή Λαγκαδά φορτηγό για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι χρησιμοποιούνταν ως μέσο μεταφοράς λαθρομεταναστών και ένα επιβατικό αυτοκίνητο, επιφορτισμένο με το ρόλο του προπομπού. Τα οχήματα τέθηκαν αρχικά υπο διακριτική επιτήρηση και όταν οι αστυνομικοί χρησιμοποιώντας την σειρήνα και τον φάρο τους ειδοποίησαν να σταματήσουν και οι δύο οδηγοί επιχείρησαν να διαφύγουν.
Ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα ο 39χρονος οδηγός του φορτηγού να συλληφθεί πεζός στο χωριό Νέα Αγαθούπολη του Δήμου Μεθώνης, ενώ ο 24χρονος προπομπός να εντοπιστεί και να ακινητοποιηθεί λίγο αργότερα στην παραλία της Μεθώνης. Στην έρευνα που ακολούθησε στο φορτηγό αυτοκίνητο που είχε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας πινακίδες κυκλοφορίας, όπου βρέθηκαν στοιβαγμένοι, μέσα σε δύο ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στην καρότσα του οχήματος, 18 λαθρομετανάστες, διαφόρων εθνικοτήτων.
Όπως προέκυψε, αφού οι παράνομοι μετανάστες εισήλθαν λάθρα στη χώρα μας διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο, παρελήφθησαν από τους προαναφερόμενους λαθροδιακινητές, προκειμένου να μεταβούν στον τελικό προορισμό τους, την Αθήνα, όπου έκαστος θα κατέβαλε για τη μεταφορά του το χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου