LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΕΞΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 Στο Γαλάτσι, οδός Αλκυόνης, (3) άγνωστοι δράστες, με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από ημεδαπή, (1) χρυσή αλυσίδα με σταυρό.  Στο Γαλάτσι, συμβολή των οδών Δρυάδων και Ανδριτσαίνης, (3) άγνωστοι δράστες, με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από ημεδαπή, (1) χρυσή αλυσίδα.
Στην Αθήνα, συμβολή των οδών Πειραιώς και Κολοκυνθούς, άγνωστος δράστης, με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε την τσάντα ημεδαπής, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 70 € και διάφορα προσωπικά της έγγραφα – αντικείμενα. Παθούσα διεκομίσθη σε νοσοκομείο.
Στα Πατήσια, οδός Προμηθέως, (3) άγνωστοι δράστες, εισήλθαν σε κατάστημα με τσάντες και με την απειλή μαχαιριών, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.540 € και χρονοκάρτες άγνωστης μέχρι στιγμής χρηματικής αξίας. Δράστες διέφυγαν με (2) συνεργούς τους, οι οποίοι τους ανέμεναν έξωθεν του καταστήματος και αναζητούνται.
 Στην Αθήνα, συμβολή των οδών Πολυγνώτου και Αστεροσκοπείου, άγνωστος δράστης, με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από ημεδαπή το πορτοφόλι της, με άγνωστο χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.
Στην Αθήνα, στην οδό Φυλής, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από ημεδαπή ιδιοκτήτρια, άγνωστο χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου