LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Συνεχίζουν στην Ευρώπη ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΑΡΗΣ

Εκατόν δύο λεπτά αγώνα χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ για να πάρει μέσα στην Κωνσταντινούπολη το εισιτήριο για τους ομίλους του EuropaLeague, κόντρα στη Φενερμπαχτσέ.

Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχε στην παράταση ο Βιειρίνια, στέλνοντας τον ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Νωρίτερα στην κανονική διάρκεια του αγώνα, στο 50, ο Εμρέ, σε ένα καυτό Σουκρού Σαράτσογλου, στις κερκίδες του οποίου βρίσκονταν και 2.200 οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ καρδιοχτύπησε στο Καραϊσκάκη, όμως με το πλεονέκτημα της νίκης με 1-0 στη Σκωτία πήρε τελικά το εισιτήριο για τους ομίλους. Η ελληνική ομάδα αγωνίστηκε στο άδειο από κόσμο Στάδιο Καραϊσκάκη και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1.
Οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν με τέρμα του Μπάμπα Ντούπα Ντιοπ στο 23ο λεπτό και έδειξαν να καθαρίζουν την υπόθεση πρόκριση, ωστόσο ο Ντέιλι ισοφάρισε στο 78 και έδωσε διαστάσεις θρίλερ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ο Άρης, έχοντας προίκα τη νίκη του με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι και την υποστήριξη περισσότερων από 1.000 οπαδών του, πήρε πανάξια πρόκριση μέσα στο «Φραντς Χορ Στάντιον» της Βιέννης, αφού με το 1-1 εξασφάλισε την είσοδό του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Οι θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με τέρμα του Ρουίς στο 42ο λεπτό, του ίδιου παίκτη που είχε πετύχει το χρυσό γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου αγώνα. Στο 56 οι Αυστριακοί ισοφάρισαν με τον Λινζ, αλλά χρειάζονταν άλλα δύο τέρματα για να εξασφαλίσουν την πρόκριση.
Οι ελληνικές ομάδες θα μάθουν τους αντιπάλους τους στην κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, που θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μονακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου