LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ


Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση της εξαφάνισης ενός 50χρονου καθηγητή του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ , η οποία ερευνάται υπό άκρα μυστικότητα από μία ομάδα αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής η εξαφάνιση του καθηγητή στην περιοχή του Λασιθίου τοποθετείται την Παρασκευή στις 27 Αυγούστου, ενώ φέρεται να συνδέεται με την εξαφάνιση της 20χρονης Αγγελικής Σταυρουλάκη που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο από το σπίτι της στην Ασή Γωνιά Ρεθύμνου.



Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για απαγωγή του καθηγητή από δύο άτομα που τον επιβίβασαν σε ένα αυτοκίνητο, ενώ το μυστήριο της εξαφάνισης περιπλέκει σύμφωνα με πληροφορίες, ένα περίεργο τηλεφώνημα που έκανε μία γυναίκα σε συγγενείς του
. Η άγνωστη γυναίκα ανέφερε ότι, αν δεν τηλεφωνήσει η φοιτήτρια στους οικείους της, «ο 50χρονος δεν θα επιστρέψει στην οικογένειά του».
Ο πατέρας της Αγγελικής Σταυρουλάκη, μίλησε στον τοπικό Τύπο και δήλωσε ότι: «Ο 50χρονος γνωρίστηκε με την κόρη μου επειδή μιλάει καλά αγγλικά και ανέπτυξαν σχέσεις. Ο καθηγητής αλληλογραφούσε με την κόρη μου και επειδή δεν είχε παιδιά εξέφρασε την επιθυμία να την φιλοξενήσει στην Αγγλία όπου θα μπορούσε να σπουδάσει».
Σημαντικό πρόσωπο στην διαλεύκανση της υπόθεσης θεωρείται ο αδερφός της Αγγελικής Σταυρουλάκη, ο οποίος ενώ έχει κληθεί να καταθέσει στην αστυνομία για την υπόθεση, δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ όσο περνούν οι μέρες δεν κρύβουν την ανησυχία τους για την τύχη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου