LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αστυνομικός

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 22χρονος αστυνομικός της ομάδας «ΔΙΑΣ», ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια καταδίωξης μοτοσυκλέτας, που δεν σταμάτησε σε μπλόκο, που του έκανε σήμα για έλεγχο.

 O άτυχος αστυνομικός καταδίωκε μία μοτοσυκλέτα που ο οδηγός της δεν σταμάτησε σε σήμα του για έλεγχο, με αποτέλεσμα σε κάποιο σημείο της καταδίωξης κοντά στον Αϊ- Νικόλα στην Επάνω Σκάλα, να εκτραπεί της πορείας του και να βρεθεί καρφωμένος στη βραχώδη θαλάσσια περιοχή, ενώ ο οδηγός της μοτοσυκλέτας που κατεδίωκε μαζί με τον συνεπιβάτη του, εξαφανίστηκαν αφήνοντας τον αστυνομικό αβοήθητο.
Αμέσως κινητοποιήθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ ο βαρειά τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Λίγο αργότερα, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου δίνει τη δική του μάχη, για να κρατηθεί στη ζωή.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 3 ΑΤΟΜΑ
Σύμφωνα με  πληροφορίες, η αστυνομία αφού εξαπέλυσε άγριο ανθρωποκυνηγητό προειμένου να εντοπίσει τους δύο επιβαίνοντες της μοτοσυκλέτας, κατάφερε τελικά αργά σήμερα το βράδυ, να τους εντοπίσει και να τους συλάβει.
Πρόκειται για δύο μόνιμους στρατιωτικόυς ΕΠΟΠ, οι οποίοι κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου και αύριο θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Μυτιλήνης, με τις κατηγορίες της πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος και της εγκατάλειψης του θύματος.
Μαζί με του δύο κατηγορούμενους, συνελήφθη ακόμα ένα άτομο, το οποίο κατηγορείται ότι ενώ γνώριζε στοιχεία για το συμβάν, τα απέκρυψε και κάλυψε έτσι τους δύο κατηγορούμενους.


Αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου