LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Εννέα ληστείες την νύχτα...Εκτός ελέγχου η κατάσταση

Στη Μαγούλα, στάση Προαστιακού, (3) άγνωστοι δράστες προσέγγισαν ημεδαπό, φύλακα του σταθμού και με την απειλή κυνηγετικής καραμπίνας, του αφαίρεσαν τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου,
απ’ όπου αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό .

Στο Αιγάλεω, Λεωφ. Θηβών, (5) άγνωστοι δράστες μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από αλλοδαπό υπάλληλο άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. .

Στα Μέγαρα, 42οχλμ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, (8) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε χώρο πρατηρίου υγρών καυσίμων, και αφού προσέγγισαν Ι.Χ.Ε. αυτ-το, στο οποίο επέβαιναν (2) ημεδαποί, με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό, (2) κινητά τηλέφωνα και το αυτοκίνητό τους.

,Στον Πειραιά, οδός Θρασυβούλου, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα τροφίμων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από ημεδαπή υπάλληλο το χρηματικό ποσό των 1.500 €.
Στην Αθήνα, οδός Καλλιδρομίου, (4) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρακτορείο «ΠΡΟ – ΠΟ», και με την απειλή συσκευής εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας και σιδερολοστών αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
 Στην Αθήνα, συμβολή των οδών Ιακωβάτων και Αγ. Παρασκευής, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε παντοπωλείο και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και διάφορα προϊόντα καπνού.
Στην Αθήνα, συμβολή των οδών Σφακτηρίων και Θερμοπυλών, (3) άγνωστοι δράστες με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσαν από νεαρό  άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και (1) κινητό
τηλέφωνο.
 Στην Αθήνα, οδός Αγ. Μελετίου, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών  και αφού τραυμάρισαν τον ιδιοκτήτη  στο κεφάλι , αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής
χρηματικό ποσό. Παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για νοσηλεία. αναζητούνται.

 Στην Κυψέλη, συμβολή των οδών Σκοπέλου και Κυψέλης, (2) άγνωστοι δράστες προσέγγισαν ημεδαπό, οδηγό αυτοκινήτουκαι με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου