LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Αλωνίζουν ......


Στον Ασπρόπυργο, οδός Παλαιολόγου, (4) άγνωστοι δράστες εισηλθαν σε μονοκατοικία και με την απειλή όπλου και μαχαιριού αφαίρεσαν, (2) κινητά τηλεφωνά, μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα. Κατόπιν αναζητήσεων εντοπίστηκαν (3) αλλοδαποί να επιβαίνουν.................
 σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το, προσήχθησαν στο οικείο τμήμα, όπου και αναγνωρίστηκαν οι (2) εξ αυτών ως οι δράστες της ληστείας.
 Στη Γλυφάδα, Λεωφ. Βουλιαγμένης, (4) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από υπάλληλο άγνωστο χρηματικό ποσό.

 Στη Σαλαμίνα, οδός Τήνου, (3) άγνωστοι δράστες διέρρηξαν μονοκατοικία και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη άγνωστο χρηματικό ποσό.
 Στο Νέο Ψυχικό, οδός Καμπουρόγλου, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κοσμηματοπωλείο, ιδιοκτησίας ημεδαπού, και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν κοσμήματα, άγνωστης χρηματικής αξίας.
 Στη θέση «Ασπροχώρι» Αυλώνα, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε μονοκατοικία, τραυμάτισαν ελαφρά τον  ιδιοκτήτη και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

 Στο Αιγάλεω, οδός Θηβών, άγνωστος δράστης εισήλθε σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου