LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Τα χώνει σε όλους ο Πάγκαλος

Την αποτυχία της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ομολογεί σε συνέντευξή του ο Θεόδωρος Πάγκαλος, κατηγορώντας ευθέως τους Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελο Βενιζέλο! Παράλληλα, χαρακτηρίζει «κατάρα» την επιλογή Παπανδρέου για δημοψήφισμα, ενώ «τα βάζει» με τον Χρήστο Παπουτσή, πανεπιστημιακούς, ΝΔ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ.
«Χώσιμο» στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ
Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης .................

λέει ευθέως πως το Μνημόνιο απέτυχε γιατί η κυβέρνηση απέτυχε στη μείωση των εξόδων, τις μεταρρυθμίσεις και τον περιορισμό της φοροδιαφυγής.

«Είναι προφανώς θέμα της ηγεσίας και μηχανισμών του υπουργείου Οικονομικών, αλλά και όλοι αυτοί που έκαναν τις κομπίνες και έβγαλαν τα λεφτά τους έξω, εξαπατώντας και κλέβοντας το Δημόσιο, χωρίς κανείς να την πληρώσει», λέει για τους κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο, ενώ ο προσθέτει με έμφαση πως ο ίδιος είχε μόνο συμβουλευτικό ρόλο στην κυβέρνηση.

Από τα «πυρά» δεν ξεφεύγει ούτε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, τον οποίο ο αντιπρόεδρος κατηγορεί για την αναρχία που επικρατεί στο κράτος, ενώ, αναφορικά με το δημοψήφισμα, κάνει λόγο για πρόταση στην οποία παρασύρθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Παράλληλα, ο κ. Πάγκαλος τονίζει πως δεν θα μιλήσει για εκλογές μέχρι να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός, ενώ για τα σενάρια διαδοχής λέει «και στριπτίζ να κάνετε, παρόλο που θα με συγκινήσει ως πρωτοτυπία, δεν θα μπω σε τέτοια συζήτηση».

Κριτική σε Αντιπολίτευση - πανεπιστημιακούς

Για τη στάση του Αντώνη Σαμαρά αναφορικά με τις υπογραφές που ζήτησαν οι δανειστές μας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης διερωτάται: «δεν κατάλαβα γιατί αρνήθηκε να βάλει μία υπογραφή, δημιουργώντας ένα τεράστιο θέμα γύρω από ένα ανύπαρκτο ζήτημα».

«Τα αντιμνημονιακά επιχειρήματα είναι μπούρδες και αερολογίες που εκστομίζουν, δυστυχώς και πανεπιστημιακοί της χώρας, τους οποίους όταν ακούει κανείς, καταλαβαίνει γιατί έχει αυτά τα χαλιά το ελληνικό πανεπιστήμιο», λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξης.
Τέλος, ο κ. Πάγκαλος επιτίθεται σε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως έχουν ως εναλλακτική «την επιστροφή στη βουκολική Ελλάδα, με τα κτηματάκια μας και τα προβατάκια μας και με έναν Εμβέρ Χότζα να σφάζει πού και πού τους κακώς σκεπτόμενους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου