LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Χαμός στο ίσιωμα. Σε βασανιστήρια με ηλεκτροσόκ υποβάλλουν τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ κ. Φωτόπουλο


Συνελήφθη πριν λίγη ώρα ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, κ. Φωτόπουλος.
Ο άνθρωπος που εμπόδισε την λειτουργία του χαρατσογραφικού κέντρου της ΔΕΗ, στην Αγία Παρασκευή, συνελήφθη από την εμπροσθοφυλακή των άρτια εκπαιδευμένων για τέτοιες καταστάσεις, δυνάμεων ασφαλείας. Τα ΜΑΤ με μια κίνηση ματ και ύστερα από καλά μελετημένο επιτελικό σχέδιο, έδωσαν λύση στο .........
πρόβλημα Φωτόπουλου και τέλος στην αγωνία Βενιζέλου για την είσπραξη του χαρατσιού της ΔΕΗ.
Οι επιπτώσεις, μετά από αυτή την εξέλιξη, είναι δύσκολο να εκτιμηθούν. Θεωρείται πάντως βέβαιο ότι

Α) οι λογαριασμοί της ΔΕΗ δεν θα αποστέλλονται εφεξής με το ταχυδρομείο. Οι καταναλωτές θα προσέρχονται στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα, από όπου και θα τους παραλαμβάνουν. Οι ανήκοντες σε «ευπαθείς ομάδες» θα παραλαμβάνουν τους λογαριασμούς στο σπίτι τους, από ειδικά εκπαιδευμένους αστυνομικούς-ταχυδρόμους.

Β) Ο υπουργός Βενιζέλος, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της τρόϊκα, θα εξαγγείλει την απαλλαγή από το χαράτσι, των υπηρετούντων στα ΜΑΤ, εφ΄ όσον αποδεδειγμένα μετείχαν στην επιχείρηση «ηλεκτροσόκ και δέος», που οδήγησε στην σύλληψη του κ. Φωτόπουλου.

Γ) στο Μέγαρο Μαξίμου και στην οικία Βενιζέλου θα εγκατασταθούν άμεσα εφεδρικές ηλεκτρογεννήτριες για να αντιμετωπισθεί το ενδεχόμενο «επιλεκτικών διακοπών» παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, που θα αποφασίσει ο φυλακισμένος πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Επί του πιεστηρίου : Μόλις πληροφορηθήκαμε από τον ξάδελφο του κ. Θανάση, του καφετζή στην ΓΑΔΑ, ότι ο κ. Φωτόπουλος έχει μεταφερθεί στο τρίτο υπόγειο του αστυνομικού μεγάρου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου και υποβάλλεται σε βασανιστήρια με ηλεκτροσόκ, προκειμένου να ομολογήσει που έχει κρύψει τους κωδικούς πρόσβασης στο πληροφορικό σύστημα της ΔΕΗ.

Η κατάσταση δείχνει να ελέγχεται από την κυβέρνηση, εν τούτοις όμως παραμένει ρευστή. Θα σας ενημερώσουμε για κάθε νεώτερη εξέλιξη.

αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου