LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Είναι οι ροζ πάνθηρες ?

Στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών, μελών διεθνούς κυκλώματος που έχει διαπράξει σωρεία διαρρήξεων σε καταστήματα και κοσμηματοπωλεία προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Όπως έγινε γνωστό, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης συνελήφθησαν ........

το πρωί μετά από διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στην Ηλιούπολη, ενώ οι έρευνες για τη δράση του κυκλώματος συνεχίζονται.Και οι 4 συλληφθέντες είναι Σέρβοι ,τρεις άντρες και μία γυναίκα. 

Φαίνεται όμως πως οι συλληφθέντες δεν αποτελούν απατεώνες του απλού ποινικού δικαίου αλλά πρόκειται για αδίστακτα άτομα, μέλη της πολυμελούς παγκόσμιας σπείρας που «αδειάζει» κοσμηματοπωλεία ανά την υφήλιο! Είναι μάλιστα τέτοιο το εύρος της εγκληματικής ομάδας μιας και συμμετέχουν σε αυτήν τουλάχιστον 80-100 άτομα!


Οπότε οι αστυνομικές αρχές κρατούν ένα ισχυρό και συνάμα καυτό «χαρτί» στα χέρια τους το οποίο σε συνεργασία με τις διεθνείς διωκτικές αρχές ίσως αποτελέσει και το κλειδί για την αποδόμηση του Ροζ Πάνθηρα.

Στο βιογραφικό του Πάνθηρα, περιλαμβάνονται και ένοπλες ληστείες σε κοσμηματοπωλεία σε Ρόδο, Κω και Σαντορίνη ενώ τα μέλη της διέμεναν σε πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες.

Η παράνομη ομάδα «ιδρύθηκε» πριν από 7 χρόνια από μέλη παραστρατιωτικών οργανώσεων, αποτελούμενων από Σέρβους και Κροάτες.

Αποτελεί μια από τις συμμορίες που έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε πολλές χώρες, έχοντας στο ενεργητικό της εκατοντάδες ληστείες ενώ βρίσκεται στη λίστα με τις πιο επικίνδυνες σε όλο τον κόσμο… Οπότε ένα «χτύπημα», όπως αυτό των ελληνικών αρχών, ίσως σημάνει και το οριστικό τέλος της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου