LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Στο 120 χλμ. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας τριάντα δύο (32) λαθρομετανάστες και ένας (1) αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος τους μετέφερε με φορτηγό όχημα , από Αθήνα στο λιμάνι των Πατρών, με τελικό προορισμό το Μπαρί Ιταλίας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο των αστυνομικών εντοπίστηκε υπήκοος............

Ουκρανίας, ετών 26, ο οποίος διαμένει νόμιμα στη χώρα μας, να οδηγεί φορτηγό όχημα, τύπου «ψυγείου», έμφορτο με ξυλεία έχοντας προορισμό το Μπάρι Ιταλίας.
Σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες του φορτηγού βρέθηκαν συνολικά 32 λαθρομετανάστες, εκ των οποίων 26 Αφγανοί υπήκοοι (άνδρες) και 6 Ιρακινοί ( 3 γυναίκες εκ των οποίων μια ανήλικη και 3 άνδρες εκ των οποίων ο ένας ανήλικος), με σκοπό την διευκόλυνση της παράνομης εξόδου τους από τη Χώρα προς την Ιταλία .
Κατά τον έλεγχο του φορτηγού οχήματος, ο ανωτέρω οδηγός επέδειξε Γερμανική άδεια κυκλοφορίας του η οποία είναι πλαστή, όπως και οι πινακίδες κυκλοφορίας και το αντίστοιχο ασφαλιστήριο συμβόλαιό του . Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο αριθμός πλαισίου του οχήματος αντιστοιχεί σε φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας εταιρείας με έδρα τους Αγίους Αναργύρους Αττικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου