LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Σύλληψη δύο ανήλικων αλλοδαπών για αρπαγή και εκβίαση σε βάρος ανήλικου αλλοδαπού ομοεθνή τους.

Συνελήφθησαν στο Δ.Δ Αγγελλιανών του Δήμου Γεροποτάμου από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας , δύο ανήλικοι αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 16 και 17 ετών αντίστοιχα για αρπαγή και εκβίαση σε βάρος ανήλικου αλλοδαπού, ομοεθνή τους.

Ειδικότερα

Την 24-9-2010 καταγγέλθηκε από 31χρονο αλλοδαπό ότι, 16χρονος αλλοδαπός κατ΄ εντολή του παραπάνω 17χρονου αδελφού του, απαίτησε από αυτόν το χρηματικό ποσό των έξι χιλιάδων πεντακοσίων (6.500) ευρώ, επιπλέον του ήδη καταβληθέντος ισόποσου χρηματικού ποσού, προκειμένου να απελευθερώσουν συγγενικό του πρόσωπο , τον οποίον κρατούσαν όμηρο σε άγνωστη περιοχή της Αττικής.
Στην συνέχεια Αστυνομικοί παραπάνω υπηρεσίας, την ίδια ημέρα, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω 16χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στο κ. Εισαγγελέα και στην συνέχεια στον κ. Ανακριτή Ρεθύμνου, ο οποίος διέταξε την προσωρινή του κράτηση, εκδίδοντας παράλληλα σχετικό ένταλμα σύλληψης για τον ανωτέρω 17χρονο ανήλικο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες 5-10-2010 δυνάμει ανωτέρω εντάλματος και θα οδηγηθεί την Παρασκευή 8-10-2010 στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου