LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Έσωσε το γιo του και τώρα αγνοείται

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένου ο οποίος παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο στο ρέμα Τριαδίου στη Θέρμης της Θεσσαλονίκης.

Ο άνδρας είχε πάει να βοηθήσει μαζί με την 50χρονη σύζυγό του, τον 24χρονο γιo τους, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό του, μέσα στο ρέμα.

Μητέρα και γιος κατάφεραν να σωθούν, αλλά τα ορμητικά νερά παρέσυραν τον πατέρα, ο οποίος αγνοείται έως αυτή την ώρα.
Ωστόσο ο διοικητής της Π.Υ. Θεσσαλονίκης παραπληροφόρησε τα ΜΜΕ μιλώντας για τους δύο αγνοούμενους πως βρέθηκαν νεκροί.
Στη Θεσσαλονίκη η πυροσβεστική δέχθηκε 15 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ δεν έγιναν περίπου 10 πτήσεις λόγω της χαμηλής ορατότητας, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Το κύμα κακοκαιρίας που ξεκίνησε από την Τετάρτη και από τα δυτικά κινείται ήδη ανατολικά και μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα, ενώ κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Συνολικά 5 άνθρωποι χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν από τα σπίτια τους, που πλημμύρισαν. Διασώστες απεγκλώβισαν 2 άτομα που είχαν βρει καταφύγιο στις ταράτσες των σπιτιών τους, μία ηλικιωμένη που ήταν κατάκοιτη στο σπίτι της, καθώς κι ένα ζευγάρι ηλικιωμένων , που επίσης είχε εγκλωβιστεί στο σπίτι του. Άλλη μία γυναίκα οδηγός απεγκλωβίστηκε χάρη στις προσπάθειες κατοίκων όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο.

Η πυροσβεστική από τις 02:00 τα ξημερώματα μέχρι στιγμής έχει δεχθεί 14 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων.

ΑΤΤΙΚΗ
Από την ισχυρή νεροποντή το βράδυ της Τετάρτης, έγιναν 149 κλήσεις για άντληση υδάτων σε πλημμυρισμένα σπίτια κατοίκων σε πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου. Η πυροσβεστική παρενέβη σε πάνω από 74 περιπτώσεις χωρίς ευτυχώς θύματα.
Η οδός Πειραιώς έκλεισε και στα δύο ρεύματα, από τη Χαμοστέρνας έως την Πέτρου Ράλλη, λόγω συσσώρευσης υδάτων με συνέπεια να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.
Σήμερα το πρωί σε Ξάνθη και Κομοτηνή, λόγω των ισχυρών ανέμων κλήθηκε η πυροσβεστική για κοπές δέντρων σε 28 περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου