LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ

Βραδινές ώρες χθες συνελήφθησαν στα Χανιά από αστυνομικούς των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, δεκαεννέα (19) ημεδαποί εκ των οποίων οι τέσσερις (4) ανήλικοι και οι υπόλοιποι ηλικίας από 18 έως 28 ετών καθώς και ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 18 ετών, κατηγορούμενοι ........................

για διατάραξη κοινής ειρήνης, απρόκλητη φθορά και παράβαση των Νόμων περί όπλων και περί πυροτεχνημάτων.

Ειδικότερα μετά το πέρας του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού και ώρα 22.05, εβδομήντα (70) περίπου οπαδοί των δύο ομάδων συναντήθηκαν στην οδό Κορκίδη στα Χανιά και άρχισαν να εκτοξεύουν εκατέρωθεν διάφορα αντικείμενα και πέτρες, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρής έκτασης υλικές ζημιές σε τρία αυτοκίνητα (θραύση υαλοπινάκων) και καταστροφή ενός υαλοπίνακα καταστήματος.



Η συμπλοκή απεφεύχθη λόγω της παρουσίας Αστυνομικών των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Ο.Π.Κ.Ε. Χανίων στο σημείο, ενώ με την συνδρομή λοιπών Αστυνομικών δυνάμεων της Α.Δ. Χανίων, Τ.Α.Ε. Χανίων και Αποκορώνου, κατάφεραν να εγκλωβίσουν – ακινητοποιήσουν και συλλάβουν τους παραπάνω, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:



Ένα (1) κόκκινο σακίδιο που περιέχει δύο (2) μαύρες κουκούλες, πέντε (5) φωτοβολίδες και μία (1) σιδερογροθιά,

Τρεις (3) φωτοβολίδες,

Δύο (2) σιδερογροθιές,

΄Ενας (1) μεταλλικός κρίκος

Τρία (3) σιδερένια πτυσσόμενα γκλοπ

΄Εξι (6) κεφαλές τρυπανιού, μήκους από 35 μέχρι 53 cm και

Δύο (2) ξύλινοι ράβδοι, μήκους 104 και 173 cm .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου