LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Σκότωσαν 20 κροκόδειλους !!!!!!!!!

Εν έτει 2010 στην ευρωπαϊκή Κύπρο 20 κροκόδειλοι θανατώθηκαν λόγω ασυνεννοησίας! Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο οι 20 κροκόδειλοι που κατασχέθηκαν την περασμένη Παρασκευή και βρισκόταν μέχρι χθες στις αποθήκες του τελωνείου Λάρνακας θανατώθηκαν αφού δεν υπήρξε συνεννόηση μεταξύ των κτηνιατρικών υπηρεσιών και του εισαγωγέα.




Όπως είχε γίνει γνωστό από την πρώτη στιγμή ο εισαγωγέας είχε ενημερώσει για τις προθέσεις του να εισάγει τους 20 κροκόδειλους στην Κύπρο χωρίς να πάρει κάποια απάντηση. Μόλις τα ερπετά έφτασαν στην Κύπρο κατασχέθηκαν και τοποθετήθηκαν σε αποθήκη των τελωνείων όπου ασφαλώς η περιποίηση που τους παρείχαν δεν ήταν επαρκής ενώ οι κτηνιατρικές υπηρεσίες ανακοίνωσαν πως οι κροκόδειλοι θα θανατωθούν εάν δεν μεριμνούσε ο εισαγωγέας να επιστραφούν. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και οι κτηνιατρικές υπηρεσίες προχώρησαν σε ευθανασία.



Ο άνθρωπος που εισήγαγε τους κροκόδειλους θα δώσει κατάθεση την ερχόμενη Παρασκευή στην Αστυνομία Λάρνακας για να κινηθούν οι διαδικασίες εναντίον των κρατικών υπηρεσιών αφού θεωρεί πως η στάση τους ήταν παράνομη από τη στιγμή που ο ίδιος είχε κάθε δικαίωμα να φέρει τους κροκόδειλους στην Κύπρο.


Αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου