LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΔΥΟ

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά οκτώ κρατούμενοι του αστυνομικού τμήματος Παλαιού Φαλήρου έφυγαν σαν κύριοι από το κτίριο, κατά την διάρκεια της νύχτας. Η μαζική απόδραση δεν έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς, παρά μόνο νωρίς το πρωί κατά την διάρκεια της καταμέτρησης.

Οι αλλοδαποί, αρχικά ξεκόλλησαν τα κάγκελα του κρατητηρίου. Στην συνέχεια, πήγαν σε δωμάτιο στο πίσω μέρος του τμήματος και από το αφύλακτο παράθυρο, έφυγαν ...σαν κύριοι.
Λίγο αργότερα συνελήφθησαν δύο νεαροί Παλαιστίνιοι από τους αστυνομικούς που έστω και καθυστερημένα ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό των κρατουμένων.
Συνολικά δραπέτευσαν τέσσερις Παλαιστίνιοι, δύο Αφγανοί, ένας από την Αλγερία οι οποίοι τις επόμενες ημέρες θα απελαύνονταν αφού συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ ο όγδοος δραπέτης, είναι Πακιστανικής καταγωγής και είχε συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών.
Ο ανθυπαστυνόμος και ο αστυφύλακας που είχαν υπηρεσία εκείνη την ώρα στο τμήμα, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ενώ διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση σε βάρος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου