LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΑΝΤΙΣΜΗΝΑΡΧΟΣ ΜΑΛΑΜΑ


Με την κατηγορία της πλαστογραφίας πιστοποιητικών εγγράφων και απάτη συνελήφθη ένας 44χρονος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο αντισμήναρχος που υπηρετεί σε μονάδα της Αττικής, σκόπευε να εκδώσει πλαστή αστυνομική ταυτότητα και ακολούθως να βγάλει νέο ΑΦΜ, για να πάρει δάνεια από τραπεζικά καταστήματα, τα οποία δεν θα ξεπλήρωνε ποτέ, καθώς ο δανειολήπτης στην πραγματικότητα θα ήταν ανύπαρκτο πρόσωπο.

Ο άνδρας εμφανίστηκε την Παρασκευή στο Αστυνομικό Τμήμα των Μοιρών, εφοδιασμένος με τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, για να βγάλει αστυνομική ταυτότητα. Μεταξύ αυτών, προσκόμισε κι ένα πιστοποιητικό γέννησης -με ονοματεπώνυμο άσχετο από το δικό του- το φερόταν να έχει εκδοθεί από τον δήμο της Αγίας Παρασκευής.
Οι αστυνομικοί των Μοιρών, προκειμένου να επιβεβαιώσουν τη γνησιότητα του εγγράφου, επικοινώνησαν με το αρμόδιο τμήμα του δήμου της Αγίας Παρασκευής, από το οποίο έλαβαν την απάντηση, ότι ουδέποτε είχαν εκδώσει τέτοιο έγγραφο, το οποίο, ως απεδείχθη αργότερα είχε εκδοθεί από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του αξιωματικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου