LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΛΗΣΤΕΙΕΣ - ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Στο Περιστέρι, 2 άγνωστοι δράστες εισέβαλαν  σε πρατήριο υγρών καυσίμων και αφού χτύπησαν με άγνωστο αντικείμενο ημεδαπό υπάλληλο, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
 Στο Μοσχάτο, 2 άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, με χρήση σωματικής βίας τραυμάτισαν πεζή γυναίκα και της αφαίρεσαν την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 150 €. Παθούσα διεκομίσθη σε νοσοκομείο.
Στην Ομόνοια, συνελήφθησαν (2) αλλοδαποί οι οποίοι αφού τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο ιδιοκτήτη καταστήματος, αφαίρεσαν προϊόντα άγνωστης χρηματικής αξίας.
Στον Άγιο Παντελεήμονα, συνελήφθη νεαρός ενώ αναζητείται άγνωστος συνεργός του, γιατί με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από αλλοδαπή την τσάντα της.
Στην Καισαριανή, συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Οικονόμου συνελήφθη αλλοδαπός υπήκοος Μαρόκου, ενώ αναζητούνται (3) συνεργοί του, γιατί με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από οδηγό ταξί το χρηματικό ποσό των 400 € και 2 κινητά τηλέφωνα.
Στην Αθήνα, (2) άγνωστοι δράστες, εισήλθαν σε οικία 4ου ορόφου πολυκατοικίας, και με την απειλή μαχαιριού και κατσαβιδιού αφαίρεσαν από 80χρονη  ένοικο, το χρηματικό ποσό των 150 €, διάφορα τιμαλφή και (1) κινητό τηλέφωνο. Παθούσα διεκομίσθη σε νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου