LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΛΥΣΟΔΕΝΕΝΟΥΣ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αξιωματικοί της Ασφάλειας στο Ρέθυμνο, όταν είδαν μέσα στη μαύρη νύχτα δύο νεαρούς άνδρες από το Νεπάλ δεμένους με χοντρές αλυσίδες και λουκέτα (!) ο ένας από το πόδι του άλλου, να τους ζητούν βοήθεια! Όπως αποδείχθηκε, άλλοι αλλοδαποί τους κρατούσαν φυλακισμένους σαν σκλάβους άλλης εποχής και ζητούσαν λύτρα από τους δικούς τους!


Οι δύο εξαντλημένοι ψυχικά και σωματικά μετανάστες, ηλικίας 25 και 23 χρόνων, είχαν καταφέρει να το σκάσουν από το σπίτι- φυλακή όπου τους κρατούσαν επί... πέντε μερόνυχτα σιδηροδέσμιους και νηστικούς οι τρεις αδίστακτοι απαγωγείς τους, που εικάζεται πως είναι Πακιστανοί. Για να τους ελευθερώσουν, τους ζητούσαν να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους για να τους στείλουν συνολικά 20.000 ευρώ!
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το σπίτι στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, αλλά οι δράστες είχαν γίνει άφαντοι ενώ ο ιδιοκτήτης του δήλωσε άγνοια για όσα συνέβαιναν εκεί… Οι δύο αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εξετάστηκαν από ιατροδικαστή ο οποίος πιστοποίησε ότι ο 23χρονος είχε πέσει και θύμα βιασμού!

Αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου