LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Απίστευτο: Ιερέας έπνιξε μωρό μέσα στην κολυμπήθρα!

Τραγική κατάληξη είχε η βάφτιση ενός βρέφους μόλις έξι εβδομάδων στην περιοχή Ρασκάνι στη Μολδαβία. Ο ιερέας την ώρα της βάφτισης έβαλε πολλές φορές το κεφάλι του μωρού κάτω από το νερό μέσα στην κολυμπήθρα, χωρίς να κρατά προστατευτικά με το χέρι του το στόμα του μωρού.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό το κατέγραψαν οι συγγενείς του μωρού που τραβούσαν με βίντεο τη βάφτιση. Το ντοκουμέντο δείχνει το μωρό να είναι ζωντανό μετά τις αλλεπάλληλες φορές που ο ιερέας του βούτηξε όλο το πρόσωπο μέσα στο νερό, λίγο αργότερα όμως το 6 μηνών βρέφος φαίνεται πως δυσκολεύεται να αναπνεύσει.

Τελικά, 20 λεπτά αργότερα τα μωρό άρχισε να αιμορραγεί από την μύτη και το στόμα και κατέληξε την ώρα που μεταφερόταν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τη νεκροψία ο θάνατος του οφείλεται σε εισρόφηση μεγάλης ποσότητας νερού, δηλαδή σε πνιγμό. Σύμφωνα μάλιστα με τη γιαγιά του βρέφους: «Την ώρα που του έβαζε το κεφάλι κάτω από το νερό το μωρό είχε ανοιχτό το στόμα του αφού έκλαιγε».
Οι συγγενείς κατά τη διάρκεια του μυστηρίου διαμαρτυρήθηκαν στον ιερέα αλλά εκείνος απάντησε πως ήξερε καλύτερα τι έκανε! Τώρα κινδυνεύει με τρία χρόνια φυλάκιση αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου