LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ

Στιο 24ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης,συνελήφθη 45χρονος , για το αδίκημα της εκβίασης. Συνελήφθη επίσης και η 31χρονη σύζυγος του, η οποία του παρείχε συνδρομή.

Συγκεκριμένα, έπειτα από καταγγελίες δύο ανδρών (πατέρας και υιός), ηλικίας 63 και 33 ετών για την σε βάρος τους εκβίαση από άγνωστο άτομο, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση. Οι καταγγέλλοντες δήλωσαν ότι, άγνωστος άντρας, επικοινωνεί μαζί τους τηλεφωνικά και μετερχόμενος απειλές κατά της ζωής τους και της οικογένειάς τους, απαιτούσε εκβιαστικά την παράδοση κοσμημάτων, χρυσών λιρών και χρηματικού ποσού.

Οι αστυνομικοί, μετά από έρευνες, κατέληξαν στα στοιχεία ταυτότητας του αγνώστου. Πρόκειται για 45χρονο άντρα, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε αγροτική περιοχή, στο ύψος της διασταύρωσης της επαρχιακής οδού Ασσήρου – Κριθιάς, ενώ σε ΙΧΕ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, που βρισκόταν σε παρακείμενη περιοχή, τον ανέμενε η 31χρονη σύζυγός του, η οποία επίσης συνελήφθη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου