LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΗ


Συνελήφθη από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, Προϊστάμενος δασικής υπηρεσίας της Αττικής σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για δωροδοκία και εκβίαση.
Μετά από καταγγελία πολίτη , ο συλληφθείς απαίτησε το χρηματικό ποσό των χιλίων 1.000 Ευρώ, προκειμένου να του χορηγήσει βεβαιώσεις χαρακτηρισμού αγροτεμαχίων ιδιοκτησίας του.
Χθες το πρωί , προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των χιλίων 1.000 Ευρώ και παραδόθηκε στον καταγγέλοντα. Το μεσημέρι , ο καταγγέλοντας συνοδευόμενος από αστυνομικό της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων μετέβη στην έδρα της δασικής Υπηρεσίας και το παρέδωσε στον συλληφθέντα.
Κατά τη σωματική έρευνα που έγινε στον κατηγορούμενο βρέθηκε στην κατοχή του το χρηματικό ποσό των τριακοσίων (300) Ευρώ, ενώ το υπόλοιπο ποσό των χρημάτων που ανέρχεται στα επτακόσια (700) Ευρώ, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο στις τουαλέτες του δασαρχείου, ύστερα από υπόδειξη του πολίτη.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Δασαρχείο Λαυρίου είναι μια από τις δημόσιες υπηρεσίες που βρίσκονται, από πλευράς υποψιών διαφθοράς, στο «κόκκινο» του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης. Μέχρι τουλάχιστον τον Σεπτέμβριο του 1999, δεν ετηρείτο βιβλίο και οι νόμιμες με τις παράνομες αιτήσεις αποχαρακτηρισμού δασικών εκτάσεων πελαγοδρομούσαν ανάμεσα στο σκοτάδι και στο πλήρες καθεστώς αδιαφάνειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου