LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΣΥΛΛΗΨΗ 30 ΧΡΟΝΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Κορίνθου προχώρησαν σήμερα το απόγευμα σε μία ακόμα επιτυχία σε ότι έχει να κάνει με παράνομο στοίχημα.
Πιο συγκεκριμένα αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Κορίνθου αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν έκαναν έλεγχο σε μία καφετερία στη περιοχή Λουτρά Ωραίας Ελένης.
Εκεί διαπιστώθηκε ότι οι υπολογιστές που υπήρχαν στο εν λόγω κατάστημα ήταν συνδεδεμένοι με έναν κεντρικό υπολογιστή και παίζονταν από τους πελάτες παράνομο στοίχημα.
Η 30χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος ομολόγησε την πράξη της και εν συνεχεία οδηγήθηκε στην ασφάλεια όπου και αύριο αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν ένας κεντρικός υπολογιστής, ένα βιβλιάριο κατάθεσης, χρήματα κα.
Να σημειωθεί ότι το παράνομο στοίχημα είχε να κάνει με αγώνες ποδοσφαίρου (παγκόσμιου κυπέλλου) και τα κέρδη τα οποία θα δίνονταν στους πελάτες θα ήταν περισσότερα από αυτά τα οποία δίνονταν από τον ΟΠΑΠ. Η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης.
Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας το τελευταίο διάστημα προχωρούν στη μία επιτυχία μετά την άλλη είτε έχει να κάνει με παράνομο στοίχημα είτε πάλι με μαστροπεία.

Αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου