LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Κυριακή σήμερα και λέω να κάνω έναν απολογισμό ,γιατι οι περισσότεροι ,αν όχι όλοι ,δεν θυμόμαστε ούτε τι φάγαμε χθες.Πέρασε μία εβδομάδα ,μέ πολλή πίεση ,κυκλοφοριακή,βλέπε απεργία εργαζομένων του ΜΕΤΡΟ,αποφάσεις σταθμός για τους μισθούς και το ασφαλιστικό ,που γυρίζουν χρόνια την χώρα πίσω ,η μεγάλη ανατροπή της Εθνικής μας ομάδας ,που μας δίνει έστω και λίγες κρυφές ελπίδες να μιλάμε για πρόκριση,την εγκληματικότητα που έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ,όπου αρκεί να σας πω ,πως μέσα σε μία εβδομάδα,σημειώθηκαν περισσότερες από 100 ληστείες με τραυματισμούς πολιτών,χώρια οι κλοπές και οι διαρρήξεις, την αλλαγή της σελίδας του Ολυμπικακού και βεβαίως την βελτίωση της συνεργασίας Ελλάδας-Κίνας σε όλους σχεδόν τους τομείς, με έμφαση όμως στην κατά το δυνατόν μεγαλύτερη ... ροή κινεζικών επενδύσεων στην Ελλάδα.

Ολα αυτά τα σημαντικά γεγονότα σημάδεψαν την εβδομάδα που πέρασε και είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εμάς ,αυτό που έχουν να θυμούνται είναι ,το πόσες ΒΥΖΙΤΟΥΔΕΣ πάτησαν το πόδι τους στο ΑΒΕΡΩΦ,πόσα πήραν και τι έκαναν στα αμπάρια του πλοίου?

Οσο για την εβδομάδα που μας έρχεται ,θα βρισκομαστε σε ΘΕΡΜΟ απεργιακό κλοιό.

Εργαζόμενοι σε Μετρό και ΟΣΕ, εκπαιδευτικοί και δικηγόροι παίρνουν πρώτοι τη σκυτάλη. To ΠΑΜΕ εξήγγειλε απεργία την Τετάρτη, 23 Ιουνίου, ενώ ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καλούν σε μαζική κινητοποίηση στις 29 Ιουνίου, με την πανελλαδική, πανεργατική 24ωρη απεργία.

ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

1 σχόλιο: