LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ


Χθες βράδυ στις 10 στο Διακοπτό η γυναίκα φθάνοντας στην μονοκατοικία άρχισε να λέει τι ακριβώς είχε συμβεί. Φέρεται να ομολόγησε την συμμετοχή της στον φόνο τον οποίο όπως ισχυρίστηκε διέπραξαν με τον άνδρα της στις 24 Μαΐου 2009 στις 8:45 το πρωί.
Ο 42 χρονος έπινε καφέ και πορτοκαλάδα όπου μέσα του είχαν ρίξει χαλαρωτικό χάπι .Ο 65χρονος τότε σύζυγος της τον πλησίασε και τον χτύπησε πίσω στο κεφάλι με ένα σκεπάρνι τέσσερις φορές και πως μετά η 54χρονη πήρε ένα μαχαίρι και τον κάρφωσε μπροστά στο στήθος θέλοντας να εκδικηθεί όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς για όσα τις είχε κάνει.
Αμέσως μετά κατέβηκαν στο υπόγειο όπου βρίσκεται το τζακούζι που βρέθηκε χτισμένος ο άτυχος άνδρας και είπε στους αστυνομικούς πώς ακριβώς τον "έθαψαν". Η αναπαράσταση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11,30 ενώ σοκαρισμένοι από την ψυχρότητα της στις περιγραφές ήταν οι αστυνομικοί.


Η γυναίκα που όλοι την περιγράφουν ως σατανική, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας , προκειμένου να απολογηθεί και στο γραφείο του Εισαγγελέα περέμεινε για τρία μόλις λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου