LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΣΤΥΓΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΚΟΦΤΟ


Ένα από τα πιο στυγερά εγκλήματα που έχει καταγραφεί ποτέ στα αστυνομικά χρονικά της χώρας μας και θυμίζει πρακτική της σικελικής Κόζα Νόστρα, αποκαλύφθηκε χθες τα ξημερώματα, στο Διακοφτό Αχαΐας. Ακόμη και οι έμπειροι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας τα έχασαν όταν ανακάλυψαν στη βάση μιας... ντουζιέρας το τσιμεντοποιημένο πτώμα ενός επιχειρηματία, ο οποίος αγνοούνταν από τις 23 Μαΐου του 2009 !!!
Για την υπόθεση ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ:
- Η Αλβανίδα ενοικιάστρια, Ευαγγελία (ή Εύα, ή Πανάγω ή Βαγγελίτσα), με καταγωγή από την Δίβρη - Αγ. Σαράντα και με εμφάνιση: περί το 1,55 ύψος, παχουλή, με άλλοτε μελαχρινά ή ξανθά μαλλιά και στοιχεία Αστυνομικής Ταυτότητας Χ-253....
Εμφανιζόταν ιδιαίτερα καλοσυνάτη και ευγενική, ως πάμπλουτη Ελληνοαμερικανίδα με πολλά διαμερίσματα σε όλο το κόσμο, που είχε χάσει την κόρη της σ' ένα τροχαίο ατύχημα! Κατά καιρούς, με διάφορες προφάσεις και εξαιρετική πειθώ, είχε αποσπάσει διάφορα χρηματικά ποσά από γειτονικά της πρόσωπα !!!
Οι πληροφορίες λένε ότι εκκρεμούν εις βάρος της 13 καταδικαστικές αποφάσεις (!) για αδικήματα όπως ληστείες, απάτες και κλοπές! Κάποιες άλλες πληροφορίες, κάνουν λόγο για εμπλοκή της ακόμη και σε ιδιαιτέρως ειδεχθής φόνους!
- Ένας 51χρονος Έλληνας, με τα στοιχεία Χρήστος Μ........, κατά δήλωσή του από τα Χανιά, που εμφανιζόταν ως σύζυγος της Αλβανίδας. Εις βάρος του εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για μη απόδοση ασφαλιστικών εισφορών.
- Ένας 38χρονος από την Αλβανία, με στοιχεία Ρομέο ή Θωμάς ή Φίλιππος , που κυκλοφορούσε στην Αθήνα με "μαϊμού" ταξί και εμφανιζόταν ως σύζυγος της Αλβανίδας!

Οι Αρχές πιστεύουν ότι οι τρεις είναι τα πρόσωπα-κλειδιά στην υπόθεση, που αποτελεί μια απ' τις πιο ανατριχιαστικές στα Ελληνικά αστυνομικά χρονικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου