LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Πάτρα:Έκανε τον ασθενή για να βρει στέγη και φαγητό στο νοσοκομείο

Η ανέχεια έχει οδηγήσει σε τέτοιο σημείο που και ο γιατρός θεωρείται  σχεδόν «πολυτέλεια». Και αυτή η πτυχή καταγράφεται μέσα και από την αύξηση των πολιτών που καταφεύγουν στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Πατρέων. Όπως αναφέρει στο.........


 thebest.gr o Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Θεοχάρης Μασσαράς πέρυσι εξετάστηκαν συνολικά 4.000 άτομα, ενώ φέτος παρατηρείται αύξηση της προσέλευσης κατά 30%,  είτε για εξέταση, είτε για συνταγογράφηση.
Την ίδια ώρα υπάρχουν συμπολίτες που ζητούν  οικονομική βοήθεια από τον Κοινωνικό Οργανισμό. προκειμένου να ανταπεξέλθουν στην ακριβή φαρμακευτική αγωγή τους, ενώ όπως αναφέρει στο thebest.gr  ο κ. Μασσαράς, κοντά στο Πάσχα, υπήρξε περιστατικό όπου άνδρας προσποιήθηκε τον ασθενή  προκειμένου να βρεθεί σε ένα χώρο με εξασφαλισμένο κρεβάτι, και φαγητό.  «Εμείς ενημερωθήκαμε από το νοσηλευτικό ίδρυμα μόλις  πήρε εξιτήριο. Του εξασφαλίσαμε για λίγες μέρες τη διαμονή του σε ξενοδοχείο, καθώς και το φαγητό του και στη συνέχεια ο άνθρωπος μόνος του μας ενημέρωσε ότι θα έφευγε για την Αθήνα όπου υπήρχε κάποιος συγγενής του».


αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου