LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 69 χρονης από την Φιλοθέη


Ενας 26χρονος Γεωργιανός είναι ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας -στις 10 Ιουλίου 2012- της 69χρονης Αγγελικής Καρποδίνη στην Φιλοθέη. Ο φόνος εξιχνιάστηκε μετά από πολυήμερες έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, με βάση αποτυπώματα και άλλα ευρήματα στον τόπο του εγκλήματος. Ο δράστης συνελήφθη μετά από επιχείρηση των αρμόδιων αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής στην Ομόνοια, ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.....


 ο Γεωργιανός εμπλέκεται και σε άλλες ληστρικές επιθέσεις σε σπίτια στην Αθήνα. 
Ο δράστης είχε εισβάλει στο ισόγειο διώροφης κατοικίας στην οδό Αγίας Φιλοθέης 17 και αφού ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 69χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρήκε ο σύζυγός της, ο οποίος είναι γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο των κατασκευών και των ξενοδοχείων. Η γυναίκα ήταν πεσμένη, με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι μέσα σε λίμνη αίματος. 
Η εξιχνίαση αυτής της υπόθεσης και η σύλληψη του δράστη θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική αφού συνήθως ελάχιστα στοιχεία μπορεί να συγκεντρωθούν σχετικά με τους φυσικούς αυτουργούς τέτοιων ληστρικών εγκληματικών επιθέσεων σε σπίτια.
Το Βήμα
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου