LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Εκδίδονται στην Κύπρο οι δυο κατηγορούμενοι για τον φόνο στην Αγία Νάπα

agia_napa_ekdosh_24-7-2012
Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, είπε "ναι" στην έκδοση στην Κύπρο των δύο κατηγορουμένων για την πενταπλή δολοφονία στην Αγία Νάπα.
Συγκεκριμένα, οι εφέτες αποφάσισαν την ικανοποίηση του αιτήματος που υπέβαλαν για τους δύο κατηγορουμένους οι Αρχές της Κύπρου για την εν ψυχρώ δολοφονία τριών Κυπρίων και δύο Ρουμάνων υπηκόων, σωματοφυλάκων Κύπριου επιχειρηματία, σε..........


 κεντρικό σημείο της πόλης.
Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι είναι ένας 29χρονος, που σύμφωνα με την αστυνομία ανήκει στον χώρο των αντιεξουσιαστών, και ένας 41χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε εμπλακεί παλαιότερα σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος, ο οποίος κατά τις κυπριακές αστυνομικές αρχές φέρεται να ο αυτουργός της δολοφονίας των ς πέντε σωματοφυλάκων, συναίνεσε στην έκδοσή του στην Κύπρο.
Αντίθετα, ο δεύτερος κατηγορούμενος, που από την αρχή είχε εκφράσει αντιρρήσεις στην έκδοσή του, φέρεται να επέμεινε στη στάση αυτή και ενώπιον του Συμβουλίου επικαλούμενος δικαστική του εκκρεμότητα ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου