LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Εξιχνίαση απαγωγής


Μια πρωτοφανής  υπόθεση απαγωγής με Ρώσους  δράστες και θύματα μια τριμελή  οικογένεια ομοεθνών τους εξιχνιάστηκε στην Χαλκιδική, μετά από τέσσερα μερόνυχτα ερευνών! Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησαν οι τρεις απαχθέντες, αποκαλύφθηκαν όταν κατάφεραν να διαφύγουν από τον χώρο όπου τους κρατούσαν οι απαγωγείς ζητώντας λύτρα ύψους 5.000.000 ευρώ!
«Εγκέφαλος»  της απαγωγής ήταν ένας 41χρονος Ρώσος που παρέλαβε την περασμένη Παρασκευή ........


από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης τον 51χρονο πατέρα συμπατριώτη του για να τον μεταφέρει στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής, όπου παραθέριζαν η 43χρονη σύζυγός του και ο 17χρονος γιος τους. Όμως, τον μετέφερε σε ένα σπίτι όπου του έδωσε καφέ και νερό στα οποία είχε ρίξει υπνωτικό!

Στο ίδιο  σπίτι ο 41χρονος μετέφερε διαδοχικά την σύζυγο και τον γιο του, παρασύροντάς τους εκεί με το πρόσχημα ότι τους περίμενε ο πατέρας. Και σε αυτούς έδωσε χυμό με υπνωτικό και τους κράτησε φυλακισμένους μαζί με τον πατέρα. Όταν συνήλθαν, ο «αρχηγός» και ένας 37χρονος Ρώσος συνεργός του ζήτησαν από τον 51χρονο 5.000.000 ευρώ ως λύτρα για να τους απελευθερώσουν, ενώ του πήραν 3.000 ευρώ, τρία κινητά και τις πιστωτικές κάρτες του εξαναγκάζοντάς τον να τους δώσει τα pin!

Όμως, την επόμενη  κιόλας ημέρα, τα μέλη της  οικογένειας εκμεταλλεύτηκαν την  απουσία του «αρχηγού» και  την απροσεξία ενός 35χρονου συνεργού του από το Καζακστάν που είχε αφήσει να τους επιτηρεί και κατάφεραν να ελευθερωθούν και να καταφύγουν στο αστυνομικό τμήμα Κασσανδρείας. Μετά από έρευνες, οι δράστες της απαγωγής συνελήφθησαν και στην κατοχή του 41χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα, 205 ευρώ και 61.300 ρούβλια και ένας μεγάλος αριθμός από άγνωστες φαρμακευτικές ουσίες σε υγρή μορφή και χάπια που εστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου