LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Οσοι θα πάτε μη ξεχάσετε το ΚΟΛΛΥΡΙΟ σας

Κανονικά αναμένεται να ξεκινήσει το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με τη διοργανώτρια αρχή να προσανατολίζεται στην αναβολή των δύο αγώνων στους οποίους θα συμμετείχαν ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα, απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Παράλληλα, η λίγκα απέστειλε επιστολή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζητώντας  την αντικατάσταση τους από το Λεβαδειακό και τη Δόξα Δράμας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:
«Σε συνέχεια των πρόσφατων εξελίξεων στο χώρο του ποδοσφαίρου και των εξαγγελιών εκπροσώπων της Κυβέρνησης περί αρμοδιότητας της Super League αναφορικά με την έναρξη του Πρωταθλήματος 2011 – 12, η Super League ενημερώνει για την πρόθεσή της όπως το νέο Πρωτάθλημα..............

 ξεκινήσει κανονικά, όπως έχει προγραμματιστεί εδώ και αρκετούς μήνες.
Ειδικότερα, στόχος είναι η τήρηση των όσων έχουν κατά καιρούς αποφασιστεί σχετικά με το αγωνιστικό και το τηλεοπτικό πρόγραμμα και η διασφάλιση του αρχικού σχεδιασμού. Ειδικά αναφέρεται ότι σύμφωνα με την υφιστάμενη Σύμβαση Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων επιβάλλεται στη Super League ποινική ρήτρα 4 εκατομμυρίων € σε περίπτωση όπου δεν διεξαχθούν αγώνες Πρωταθλήματος κατά το μήνα Αύγουστο.

Για το λόγο αυτό, η Super League απέστειλε σήμερα επιστολή προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με αίτημα την άμεση εξέταση των φακέλων των ΠΑΕ της Super League που παραμένουν σε εκκρεμότητα καθώς και των ΠΑΕ Δόξα Δράμας και ΠΑΕ Λεβαδειακός, με σκοπό τη συμπλήρωση του πίνακα Μελών του Συνεταιρισμού.

Αναφορικά με το θέμα των προσφυγών σε δικαιοδοτικά όργανα της αθλητικής και τακτικής δικαιοσύνης, πάγια θέση της Super League είναι ο απόλυτος σεβασμός προς τις αποφάσεις των πρώτων, αλλά καταδικάζει απερίφραστα προσφυγές σε τακτικά πολιτικά δικαστήρια, οι οποίες αντιβαίνουν βασικές διατάξεις του αθλητικού δικαίου».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου