LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Υπόγειες πυρηνικές εκρήξεις συγκλόνισαν τις ΗΠΑ

Δεν ήταν τεκτονικοι σεισμοί , οι δυο δονήσεις που συγκλόνησαν τις ΗΠΑ χτες και προχθες στη Βιρτζίνια και το Κολοράντο, υποστηρίζουν οι Ρώσοι.

Συμφωνα με αναφορες πού κυκλοφορούν σήμερα στο Κρεμλίνο, τις τελευταίες 36 ώρες , το αξιας 40 τρισεκατομυρίων δολλάριων υπόγειο σύστημα απο σήραγγες που η κατασκευή του άρχισε από την δεκαετία του 60 , πού καταλαμβάνει τεράστιες εκτάσεις και χησιμοποιείται αποκλειστικά απο την CIA και κάποιες στρατιωτικές υπηρεσίες, επλήγη απο δύο.................

 πυρηνικές εκρήξεις (αδιευκρίνηστο αν ήταν επιθέσεις) , με αποτέλεσμα την άμεση εκκενωση του Πενταγώνου, του Λευκού Οικου, του Καπιτωλίου, καί άλλων υπηρεσιών.


Συμφωνα με τις αναφορές, το συμβάν άρχισε στις 22 Αυγούστου ,οταν μια εξοδος εκτονωσης αέρα απο το δύκτιο των τούνελ, MacDill Air Force Base στην Tampa της Florida ανοιξε βίαια, με αποτέλεσμα εκατομμύρια κυβικα μετρα αέρα να τιναχθούν στην ατμόσφαιρα με εναν τρομερό θόρυβο ο οποίος καταγραφηκε κατα την διάρκεια ενος αγώνα μπέιζμπολ, ενω οι αρχες εσπευσαν να ενημερώσουν οτι ο ήχος οφειλόταν σε βλάβη ηχοσυστήματος.!!

Μερικές ώρες μετα το συμβάν, μια εκρηξη καταγράφηκε στον δυτικό τομέα του δυκτίου κοντα στο Κολοράντο, και 12 ώρες αργότερα στον ανατολικό τομέα του δυκτίου κοντά στο Κούλπεπερ της Βιρτζίνια νέα εκρηξη συγκλόνησε την περιοχή προκαλωντας δόνηση πού έγινε αισθητη από δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανούς, και δόθηκε στην δημοσιότητα σαν σεισμός της τάξης του 5.9 ρίχτερ με πολύ μικρο εστιακό βάθος.

Οι Ρώσοι υποστηρίζουν πως το συγκεκριμένο τούνελ πού επλήγη το χρησιμοποιούσε αποκλειστικά η CIA για την μεταφορα τού αρχηγείου της και ολου τού εξοπλισμού της απο το Λάγκλει της Βιρτζίνια, στο Ντένβερ του Κολοράντο πού ξεκίνησε το 2005 για λόγους που δέν εχουν διευκρινιστεί, και πηγαίνοντας ακόμα πιό πέρα λένε ότι το ολο συμβάν εντασεται στον άγριο πόλεμο συμφερόντων καθως και τον πόλεμο μεταξυ CIA και στρατιωτικών υπηρεσιών, χωρις να αποκλείουν κανενα αλλο ενδεχόμενο.

Αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου