LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Σε φρούριο θα μετατραπεί η συμπρωτεύουσα εν όψει ΔΕΘ

Σύσκεψη έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπό την προεδρία του υπουργού Χρήστου Παπουτσή, και τη συμμετοχή του υφυπουργού Μανώλη Όθωνα και των ανώτατων στελεχών της αστυνομίας για την λήψη μέτρων..........

 ενόψει της άφιξης του πρωθυπουργού στη συμπρωτεύουσα για τα εγκαίνια της 76ης ΔΕΘ και την ενδεχόμενη ύπαρξη αντιδράσεων από τους πολίτες μιας και υπάρχουν σχετικές πληροφορίες.


Εκτός από τον αρχηγό και υπαρχηγό της αστυνομίας, αντιστράτηγους Ε. Οικονόμου, και Γ. Ραχωβίτσα, στη σύσκεψη θα συμμετέχει η ηγεσία της αστυνομίας της Θεσσαλονίκης καθώς και ανώτατοι αξιωματικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, οι οποίοι και θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου σε συνεργασία με τους αστυνομικούς να συντονίσουν τις αστυνομικές δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται ότι έχει αποφασιστεί να σταλούν από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη 2.000 αστυνομικοί κυρίως των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ, των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, της κρατικής ασφάλειας και της αντιτρομοκρατικής.

Σε «φρούριο» θα μετατραπεί η περιοχή περιμετρικά του Συνεδριακού Κέντρου, όπου ο Γιώργος Παπανδρέου θα τελέσει τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης, καθώς θα δημιουργηθούν ειδικές ζώνες στις οποίες δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση.

Οι αστυνομικές Αρχές εκτιμούν, από τις μέχρι τώρα πληροφορίες που υπάρχουν, ότι οι αντιδράσεις του κόσμου θα δημιουργήσουν ενδεχομένως αρκετά προβλήματα, τα οποία και επιθυμούν πάση θυσία αν όχι να αποφύγουν τουλάχιστον να τα περιορίσουν.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου