LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Στις φλόγες η πόλη

Με το που έγινε γνωστή η απόφαση για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου οι φίλοι της ομάδας βγήκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας της Μαγνησίας και κατευθύνονται προς τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος. Κλείσιμο της εθνικής στις Μικροθήβες!
Οι μάχες με τα ΜΑΤ διαδέχονται η μία την άλλη, με τον κόσμο να έχει ανάψει πολλές..............

 φωτιές και τα δακρυγόνα να πέφτουν βροχή. Οι αστυνομικές αρχές βρέθηκαν μπροστά από τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος γνωρίζοντας πως εκεί θα πάει το εξαγριωμένο πλήθος, κάτι που τελικά και έγινε.
Με το που έφτασε ο κόσμος έξω από τα γραφεία ακολούθησε πανδαιμόνιο. Πάνω από 2.000 φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου εκτόξευσαν αντικείμενα, με την αστυνομία να απαντά με δακρυγόνα.
Το κυβερνών κόμμα είναι αυτό το οποίο χαρακτηρίζουν υπαίτιο στον Βόλο και γι' αυτό κάψανε σημαίες του ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν σταματούν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του Γερουλάνου και της κυβέρνησης.

Κλείνουν την εθνική

Εκτός από το κέντρο του Βόλου όπου τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκονται στις Μικροθήβες και έχουν κλείσει την εθνική οδό. Υπάρχει ένταση και πραγματικά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το τι θα γίνει σήμερα.

Καίγεται ξενοδοχείο

Οι εξαγριωμένοι κάτοικοι του Βόλου επιτέθηκαν κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο την πλήρωσε και το παρακείμενο ξενοδοχείο, το οποίο έπιασε φωτιά. Η κατάσταση στην πόλη δείχνει να ξεφεύγει με τα δακρυγόνα να πέφτουν βροχή, όπως και οι πέτρες και τα αντικείμενα των κατοίκων προς τους αστυνομικούς.

Εισβολή και σε γραφεία βουλευτών

Τα επεισόδια στον Βόλο συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με τις... μάχες των οπαδών του Ολυμπιακού με την αστυνομία εντείνονται. Μάλιστα εξαγριωμένο πλήθος εισέβαλε στο γραφείο του βουλευτή Κώστα Καρτάλη και πέταξε όλα τα πράγματα στον δρόμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου