LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Επεισόδια και αποκλεισμοί δρόμων

Στην κυκλοφορία δόθηκε η Πατρών - Κορίνθου και η Αντιρρίου - Ιωαννίνων μετά την αποχώρηση των ιδιοκτητών ταξί, οι οποίοι είχαν προχωρήσει σε κινητοποιήσεις και αποκλεισμούς δρόμων από το πρωί της Δευτέρας.
Καθ’ όλη τη διάρκεια των αποκλεισμών υπήρξε μεγάλη ταλαιπωρία οδηγών και επιβατών, καθώς είχαν σχηματισθεί ουρές χιλιομέτρων στην παλαιά εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου. Μάλιστα, κάποια............




 στιγμή ιδιοκτήτες ταξί κινήθηκαν προς την παλαιά εθνική οδό, εμποδίζοντας για λίγη ώρα την κίνηση στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Επίσης, ουρές αυτοκινήτων είχαν σχηματισθεί και στην εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, λόγω του αποκλεισμού στον κόμβο Μολυκρίου. Έτσι, οι οδηγοί κινούνταν προς το πορθμείο Ρίου - Αντιρρίου, προκειμένου να περάσουν απέναντι, ενώ ανάλογη εικόνα υπήρχε και στο Ρίο, αφού ο αριθμός των φέρι μποτ που εκτελούν δρομολόγια είναι μικρός, λόγω της γέφυρας.

Για τις επόμενες κινήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί αναμένεται να λάβουν νέες αποφάσεις.

Επεισόδια με ρίψη χημικών σημειώθηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης όταν οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν κι άνοιξαν το δρόμο προς το αεροδρόμιο που είχαν αποκλείσει ιδιοκτήτες ταξί.

Μετά την ένταση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, οι αυτοκινητιστές ζήτησαν να αφεθούν ελεύθεροι δύο συνάδελφοί τους που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, προκειμένου οι διαμαρτυρόμενοι ιδιοκτήτες ταξί να αποχωρήσουν.

Τα γεγονότα σημειώθηκαν ενώπιον των τουριστών, που έρχονται ή αναχωρούν από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» και υφίστανται μια χωρίς προηγούμενο ταλαιπωρία, αφού αναγκάζονται να διανύουν μεγάλες αποστάσεις με τα πόδια, έχοντας μικρά παιδιά στην αγκαλιά τους και σέρνοντας τις βαλίτσες τους μέχρι να φθάσουν στα τουριστικά λεωφορεία.

Σοβαρές ζημιές στα γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Παντούλα και Θανάση Οικονόμου, φέρονται να προκάλεσαν ιδιοκτήτες ταξί, αφού προηγουμένως εγκατέλειψαν τα οχήματά τους στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων και έκαναν πορεία πεζή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου