LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Μίνι οπλοστάσιο στην Καβάλα

Επί μέρες οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Καβάλας είχαν θέσει υπό διακριτική επιτήρηση την κατοικία ενός νεαρού Έλληνα στην περιοχή Νέα Καρυά του Νέστου, επειδή είχαν την πληροφορία ότι διατηρούσε παράνομα οπλισμό. Όταν τον είδαν να μπαίνει στο σπίτι, τον ακινητοποίησαν ..........
και έκαναν έρευνα.

Οι πληροφορίες αποδείχθηκαν βάσιμες, καθώς ο ίδιος ο 30χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα μικρό οπλοστάσιο το οποίο έκρυβε στην κατοικία του. Αναλυτικά, κατασχέθηκαν ένα τυφέκιο μάρκας Mauser διαμετρήματος 308 από το οποίο είχε ξυστεί ο σειριακός αριθμός, 119 φυσίγγια διαμετρήματος 308 Soft point, άλλα 39 φυσίγγια ελληνικής κατασκευής διαμετρήματος 308 στρατιωτικού τύπου, 29 φυσίγγια διαμετρήματος 308 Full metal jaket (δηλαδή με πλήρη μεταλλική επικάλυψη βλήματος) και μία διόπτρα τύπου Red Dot με δείκτη λέιζερ.

Ο 30χρονος δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν πώς βρέθηκαν στα χέρια του οι συνολικά 187 σφαίρες και το όπλο, το οποίο εστάλη στα εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου