LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Λεπτομερή ενημέρωση από το ΣΔΟΕ για βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, στους τραπεζικούς λογαριασμούς του οποίου εντοπίστηκαν «αδικαιολόγητα υψηλά» ποσά, αποφάσισε χτες να ζητήσει η Επιτροπή της Βουλής για τον έλεγχο του «πόθεν έσχες». Στην απογευματινή συνεδρίασή................

τους τα μέλη της Επιτροπής συμφώνησαν να αποσαφηνιστεί το θέμα, ώστε να μην υπάρχουν σκιές που βαραίνουν το Κοινοβούλιο, όπου το προηγούμενο διάστημα έφτασαν επίμονες φήμες για στέλεχος της ΝΔ με καταθέσεις 178 εκατ. ευρώ. Για το θέμα αυτό, τις τελευταίες ημέρες δύο βουλευτές της ΝΔ, οι Γ. Γιακουμάτος και Αθ. Γιαννόπουλος, ο πρώτος με μηνυτήρια αναφορά και ο δεύτερος με ερώτησή του στον υπουργό Οικονομικών έχουν ζητήσει σχετικές πληροφορίες.

Στο μεταξύ, χτες ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χ. Καστανίδης, ενσωμάτωσε στο νέο νόμο περί ευθύνης υπουργών τροπολογία του Χ. Μαρκογιαννάκη, με την οποία θα δίνεται η δυνατότητα σε πολιτικό που κατηγορείται για σκάνδαλα που έχουν παραγραφεί να ζητήσει την επί της ουσίας εξέταση από τη Δικαιοσύνη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου