LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Γελάει ο κόσμος.....προσελήφθησαν στις 24 και κάθησαν τριήμερο !!!!!

Σε χωματερή έχει μετατραπεί ο δήμος Θεσσαλονίκης Τα σκουπίδια έχουν κατακλήσει την πόλη.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι από τους 135 συμβασιούχοι που προσελήφθησαν στις 24 Μαρτίου, κρίθηκαν κατάλληλοι για αποκομιδή απορριμμάτων μόλις 21.
"Δεν έχουμε το δικαίωμα να επιλέξουμε" δήλωσε.....................

 στο Ρ/Θ ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Σ.Αβραμίδης. Εξήγησε ότι οι περισσότεροι από τους νέους συμβασιούχους δεν μπορούν να απασχοληθούν στην αποκομιδή είτε λόγω περασμένης ηλικίας είτε λόγο ασθένειας.
Είναι χαρακτηριστικό,όπως είπε ο κ.Αβραμίδης, ότι όταν παρουσιάστηκαν οι νέοι συμβασιούχοι και κλήθηκαν να βγούν για δουλειά είπαν οτι θα ξεκινήσουν εργασία τη Δευτέρα 28 Μαρτίου.
Η πρόσληψη των υπολοίπων 700 οχταμηνιτών θα εξαρτηθεί από την έκβαση της δίκης, στις 6 Απριλίου, για τους απολυμένους συμβασιούχους οι οποίοι προσέφυγαν στη δικαιοσύνη ζητώντας την παραμονή τους στην εργασία.
Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας δεσμεύτηκε οτι μέχρι την προσεχή Τετάρτη θα έχουν μαζευτεί τα σκουπίδια από τη Θεσσαλονίκη.
Σήμερα πάντως στους δρόμους κυκλοφορούν μόλις 23 απορριμματοφόρα επί συνόλου 78.

Ο ίδιος στόλος απασχολήθηκε και κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων στην καθαριότητα, Διονύση Γεωργιάδη……
Ενώ την Παρασκευή κυκλοφόρησαν μόλις 10 απορριμματοφόρα καθώς ο ΧΥΤΑ Μαυροράχης ήταν κλειστός λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου.
Ο πρόεδρος του συνδέσμου ΟΤΑ Γιάννης Ζουρνάς, διαψεύδει πληροφορία ότι ο δήμος υπέβαλε αίτημα να λειτουργήσει ο ΧΥΤΑ την 25η Μαρτίου, προκειμένου να αποσυμφωρηθεί η κατάσταση στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Τα υπόλοιπα 55 απορριμματοφόρα παραμένουν ακινητοποιημένα λόγω μηχανικών βλαβών.Σύμφωνα με πληροφορίες του Ρ/Θ η υπηρεσία ξέμεινε και από λάδια μηχανής.
Στους 523 υπαλλήλους η δύναμη που απαριθμεί η αντιδημαρχία καθαριότητας. Από αυτούς οι 56 είναι μόνιμοι οδηγοί και οι 66 μόνιμοι εργάτες.

αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου