LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, για τη σύλληψη δεκάδων υπόπτων που φέρονται ότι εμπλέκονται σε κυκλώματα εκβιαστών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες επαρχιακές πόλεις. Μάλιστα στα κυκλώματα αυτά φέρεται ότι συμμετέχουν ακόμα και αστυνομικοί!Ήδη από χθες το πρωί έχουν γίνει δεκάδες έφοδοι ..........
σε σπίτια υπόπτων σε Περιστέρι, Πειραιά και άλλες περιοχές της πρωτεύουσας και σε όσα μέρη κινούνται οι «νονοί» της νύχτας.
Η γιγαντιαία αυτή επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής ξεκίνησε από το 2009 έπειτα από παρακολουθήσεις εκατοντάδων υπόπτων από την ΕΥΠ. Η αρχή για το «χτύπημα» έγινε μετά την αποστολή τριών ανώνυμων επιστολών στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., στις οποίες αναγράφονταν αναλυτικά στοιχεία για τον τρόπο που δρούσαν οι συμμορίες.
Βάσει των παραπάνω πληροφοριών, το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών ξεκίνησε την επιχείρηση –μαμούθ με μια δικογραφία να αριθμεί περί τις 200.000 σελίδες. Σε αυτές καταγράφονταν οι περιπτώσεις βομβιστικών επιθέσεων σε νυχτερινά μαγαζιά, οι ξυλοδαρμοί επιχειρηματιών ακόμα και οι διαταγές δολοφονιών.


αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου