LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

2 ΧΡΟΝΟΣ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Ένα θρίλερ με αίσιο – ευτυχώς – τέλος διαδραματίστηκε σε Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό στην Επάνω Σκάλα Μυτιλήνης. Το προσωπικό του σταθμού αντιλήφθηκε στις 08:30 ότι έλειπε ένα 2χρονο αγοράκι, κατά την διάρκεια της καταμέτρησης των παιδιών. Έψαξαν όλους τους χώρους του σταθμού, στη συνέχεια βγήκαν και έξω και άρχισαν να το αναζητούν, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να εντοπίσουν το παιδάκι.
Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία έσπευσε αμέσως και άρχισε να ερευνά την περιοχή. Μία ώρα περίπου μετά και αφού η αγωνία είχε αρχίσει να κορυφώνεται, το παιδί βρέθηκε να κάθεται σε ένα παγκάκι με έναν ηλικιωμένο κύριο. Αμέσως μετέφεραν το αγοράκι στο σταθμό και οι βρεφονηπιοκόμοι πήγαν στη συνέχεια να ενημερώσουν τους γονείς του παιδιού, στο γραφείο που διατηρούν.
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι γονείς σοκαρίστηκαν με το που είδαν υπάλληλους του σταθμού να μπαίνουν στο γραφείο τους και αφού ενημερώθηκαν για το τι συνέβη, έσπευσαν για να βεβαιωθούν ότι το παιδί τους είναι καλά. Το αγοράκι μόλις είδε τη μητέρα του έτρεξε στην αγκαλιά της και ξέσπασε σε κλάματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου