LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ 1.300.000 ΕΥΡΩ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ Λάρισας όταν το πρωί της Δευτέρας άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο του κεντρικού καταστήματος των Ελληνικών Ταχυδρομείων Λάρισας και αντί για χρήματα βρήκαν …ρούχα!

Περίπου 1,3 εκατ. ευρώ -ποσό που αφορά σε χρηματοεφοδιασμό αλλά και σε έσοδα των ΕΛΤΑ-
είχαν κάνει φτερά από το χρηματοκιβώτιο…όπως ακριβώς και ο 35χρονος κεντρικός ταμίας ο οποίος όλως περιέργως δεν πήγε στη δουλειά του την Δευτέρα.


Η απουσία του ταμία αλλά προπαντός η διαπίστωση ότι στο χρηματοκιβώτιο βρέθηκαν ρούχα αντί για χρήματα, αφού την Δευτέρα ήταν ημέρα πληρωμών, κινητοποίησαν την τοπική διοίκηση των ΕΛΤΑ, που με τη σειρά της ενημέρωσε την κεντρική διοίκηση και παράλληλα την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.
Μάλιστα, λόγω του γεγονότος, σε ορισμένες περιοχές του νομού σημειώθηκε καθυστέρηση στην καταβολή των συντάξεων του ΟΓΑ..
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος ταμίας την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα πήγε στην εργασία του με σακ βουαγιάζ αφού σχολώντας από τη βάρδια του θα πήγαινε σε παραθαλάσσια περιοχή όπου παραθερίζει η οικογένειά του.
Φέρεται δε, να χρησιμοποίησε τον ταξιδιωτικό σάκο για να μεταφέρει τα χρήματα ενώ στο χρηματοκιβώτιο βρέθηκαν ρούχα τα οποία θα μετέφερε υποτίθεται στην οικογένειά του που βρισκόταν σε διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου