LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΜΕ ΟΠΛΟ ΕΝΑ ΚΑΠΑΚΙ

Διάρρηξη… on camera έκαναν στα Φιλιατρά Μεσσηνίας τρεις άγνωστοι, με στόχο ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας. Μάλιστα, χρησιμοποίησαν το σιδερένιο καπάκι ενός υπονόμου, με το οποίο γκρέμισαν την πόρτα του καταστήματος!

Οι δράστες έφτασαν με μια μοτοσικλέτα εντούρο στο κατάστημα, φορώντας γάντια κι έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Χωρίς να ενοχληθούν από τις κάμερες ασφαλείας που τους κατέγραφαν, έβγαλαν το καπάκι από ένα φρεάτιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Φιλιατρών που βρήκαν στο πεζοδρόμιο και με αυτό έσπασαν τη γυάλινη είσοδο!

Με γρήγορες κινήσεις άρπαξαν από το κατάστημα 35 κινητά τηλέφωνα συνολικής αξίας 6.200 ευρώ, τα έβαλαν σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών και την τοποθέτησαν σε ένα χαρτοκιβώτιο! Το πήραν… αγκαλιά, ανέβηκαν στη μηχανή τους κι εξαφανίστηκαν πριν φτάσουν τα περιπολικά της Αστυνομίας.
Άλλη μια περίεργη διάρρηξη καταγράφηκε στην Θουρία Μεσσηνίας, όπου άγνωστοι ξήλωσαν τις δύο… πόρτες ενός σπιτιού και τις πήραν μαζί τους! Οι δράστες έκλεψαν ακόμη μια… ξύλινη ντουλάπα κι ένα πλαστικό τραπέζι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου