LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ

Ένας 58χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών συνελήφθη στη Ρόδο από την αστυνομία μετά από μήνυση που υπέβαλε η μητέρα της 8χρονης στην οποία φέρεται να ασέλγησε σε δωμάτιο της σχολής καράτε.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο φερόμενος δράστης μετέβη στο κατάστημα της μητέρας με την οποία διατηρούσε φιλικές σχέσεις πήρε το παιδί και πήγε σε αίθουσα που του είχε παραχωρήσει δήμος του νησιού για σκοπούς μάθησης με σκοπό να την καθαρίσουν.
Η καθυστέρηση τους όμως, έκανε την μητέρα να ανησυχήσει και όπως η ίδια υποστηρίζει πήγε να την αναζητήσει και είδε τον δάσκαλο να έχει το μικρό κορίτσι στα γόνατα του να του έχει ανεβάσει τη φούστα του και να το χαϊδεύει.


Αμέσως επενέβη πήρε το κορίτσι από τα χέρια του, διαπληκτίστηκε φραστικά και του υπέβαλε μήνυση.

Το παιδί φέρεται να κατέθεσε ότι ο δάσκαλος του, το πίεσε στον πισινό του. Η ιατροδικαστική εξέταση αναφέρει ότι υπήρξε ελαφρά ερυθρότητα στο κορίτσι χωρίς να προκύπτει από που προήλθε.
Ο δάσκαλος του καράτε αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι το παιδί του είπε ότι πονούσε το πόδι του και το ψηλάφησε για να δει από που προερχόταν ο πόνος.
Ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν όσον αφορά την προφυλάκιση του, με αποτέλεσμα ο φερόμενος δράστης να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος έως ότου αποφασίσει το συμβούλιο πλημμελειοδικών Ρόδου τις επόμενες ημέρες.


Αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου