LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Μάγισσες φέρτε βότανα....................

Κλήση από τον.. άλλο κόσμο νόμισαν πως δέχθηκαν οι παρευρισκόμενοι σε κηδεία στην Καρδίτσα όταν ξαφνικά κατά τη διάρκειατης τελετής κτύπησε ένα κινητό τηλέφωνο μέσα από το φέρετρο!Το περιστατικό που προκάλεσε αναστάτωση στους παρευρισκόμενους στον Ιερό Ναό έλαβε χώρα σε χωριό της Καρδίτσας την πρηγούμενη εβδομάδα όπως αποκαλύπτει το kosmoslarissa.gr.
Στην προσπάθεια των ανθρώπων του γραφείου τελετών να μεταφέρουν το φέρετρο με τον αποβιώσαντα βοήθησαν και δύο συγγενείς της οικογένειας.
Ο ένας εξ αυτών είχε το κινητό τηλέφωνο στην τσέπη του πουκαμίσου και, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, του έπεσε μέσα στο φέρετρο σκύβονταςγια να το σηκώσει!
Όταν αργότερα ο συγκεκριμένος αντιλήφθηκε την απώλεια του κινητού του τηλεφώνου, ζήτησε από τη γυναίκα του να τον πάρει τηλέφωνο ενώ ο ίδιος βγήκε από την εκκλησία για να το ψάξει.
Εκείνη, όμως, τη στιγμή ακούστηκε ένα ήχος από το φέρετρο ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον ήχο κλήσης του κινητού του συγγενή του αποβιώσαντα. Το πιο μακάβριο της υπόθεσης όμως είναι πως ο ήχος κλήσης του εν λόγω κυρίου ήταν το «Μάγισσες φέρτε βότανα»…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου