LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Με το αυτοκίνητο του Άκη Τσελέντη η ληστεία του χρυσοχοείου

Ένα νέο στοιχείο έχει στα χέρια της η αστυνομία αναφορικά με τη ληστεία που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης σε πολυτελές κοσμηματοπωλείο στα Μάλια της Κρήτης με λεία 1000.000 ευρώ από τη σπείρα που κινείται στα χνάρια των «ροζ πανθήρων» του εξωτερικού. Το αυτοκίνητο διαφυγής τους ήταν το αυτοκίνητο που κλάπηκε προ ολίγων ημερών από την οικία του σεισμολόγου Άκη Τσελέντη.

Η σπείρα των ληστών, για τους οποίους η αστυνομία πιστεύει ότι πρόκειται για παρακλάδι των «ροζ πανθήρων» με ντόπιο συνεργό, έχει προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στις αρχές καθώς είναι η έκτη ληστεία που πραγματοποιεί σε διάστημα λιγότερο των δύο μηνών με συνολική λεία που ξεπερνά τις 250.000 ευρώ.

Στη ληστεία που έλαβε χώρα στα Μάλια της Κρήτης το βράδυ της Τετάρτης, οι τέσσερις ληστές εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στην παραλιακή οδό Σταλίδας-Μαλίων με καλυμμένα τα πρόσωπα και κρατώντας κυνηγετικές καραμπίνες. Αφού ο ένας εξ αυτών κτύπησε τον ιδιοκτήτη με τη βάση της καραμπίνας, αμέσως μετά οι δράστες άρπαξαν τα χρυσαφικά η αξία των οποίων ανέρχεται στα 100.000 ευρώ.
Βγαίνοντας από το χρυσοχοείο, οι 4 ληστές επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν. Σύμφωνα με την περιγραφή και τον αριθμό κυκλοφορίας που ο ιδιοκτήτης έδωσε στις αρχές, η αστυνομία μετά από έρευνα διαπίστωσε ότι οι δράστες είχαν χρησιμοποιήσει την γαλάζια Μερσεντές του γνωστού σεισμολόγου Άκη Τσελέντη, η οποία είχε κλαπεί από το σπίτι του στις 9 Ιουλίου την ώρα που ο ίδιος, μαζί με τη σύζυγο και το νεογέννητο παιδί τους, κοιμόντουσαν!

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των «ληστών των κοσμηματοπωλείων» εκτιμώντας ότι η σπείρα διαθέτει και κρησφύγετο με γκαράζμέσα στο οποίο ενδεχομένως εκτός από τη λεία των δραστών να κρύβουν και κλεμμένα αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποιούν στις ληστείες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου