LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

26 ΛΗΣΤΕΙΕΣ 1.250.000 Η ΛΕΙΑ

Μετά από τρία χρόνια ερευνών οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν 4 αλλοδαπούς ,Αλβανούς υπήκοους ,οι οποίοι είαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των σούπερ μάρκετ.
Τα τέσσερα μέλη της οργάνωσης,  ηλικίας 26, 27, 31 και 34 ετών, συνελήφθησαν  τη στιγμή που επέστρεφαν στις δύο από τις οικίες που χρησιμοποιούσαν στην περιοχή του Καλαμακίου. Η σύλληψη έγινε ύστερα από ένοπλη ληστεία που διέπραξαν την 15.45’ ώρα της 10-07-10 σε βάρος του Σ/Μ που βρίσκεται στην περιοχή της Ελευσίνας, κατά την οποία αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 62.154 ευρώ.


Τα μέλη της εγκληματικής ομάδας δρούσαν επαγγελματικά και οργάνωναν προσεχτικά και με κάθε λεπτομέρεια τις ληστείες, σε μεγάλα S / M που παρουσίαζαν μεγάλη κίνηση πελατών. Συγκεκριμένα παρακολουθούσαν για αρκετό καιρό αυτά, ώστε να γνωρίζουν τον ακριβή χρόνο και τόπο παράδοσης των χρημάτων, σε χρηματαποστολές και την κατάλληλη ημέρα, που συνήθως ήταν Πέμπτη ή Σάββατο, ο ένας εξ’ αυτών εισήρχετο στα καταστήματα κυρίως από τις βοηθητικές πόρτες εισόδου, φορώντας ρουχισμό αντίστοιχο των υπαλλήλων του Σ/Μ για να καθίσταται με αυτό τον τρόπο πιο εύκολη η πρόσβαση και η παραμονή του στο κατάστημα, αλλά και στα γραφεία, όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο και θα γινόταν η παράδοση των χρημάτων.
Συνολικά η λεία από τις ληστείες, που έχουν διαπιστωθεί έως τώρα υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 1.250.000 ευρώ. Πολλά από αυτά τα χρήματα τα έχουν αποστείλει στη χώρα τους, όπου τα έχουν επενδύσει σε επιχειρήσεις που διατηρούν εκεί, ενώ με άλλα από αυτά προέβησαν σε αγορές υπερπολυτελών αυτ-των στην Ελλάδα και σε ενοικιάσεις πολυτελών διαμερισμάτων που διέμεναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου