LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Aπειλούσε να αυτοπυρποληθεί

Σοκαρισμένοι είναι οι υπάλληλοι της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη από χθες το μεσημέρι, όταν είδαν συνάδελφό τους να... πέφτει με τη μοτοσικλέτα του πάνω στην τζαμαρία της εισόδου γραφείου της δημοτικής επιχείρησης και στη συνέχεια να απειλεί ότι θα αυτοπυρποληθεί.Ο 38χρονος υπάλληλος καταγγέλλει ότι παραμένει απλήρωτος εδώ και 12 μήνες και ζητεί από τη δημοτική αρχή να του καταβάλει τα δεδουλευμένα. Είχε λάβει τη.....



 δέσμευση του αρμόδιου αντιδημάρχου πως το θέμα του θα συζητιόταν στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της περιοχής. 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, λίγες ώρες πριν από τη συνεδρίαση, o Ζ.Δ. έμαθε ότι το ζήτημα της εξόφλησής του δεν εντάχθηκε στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης. Το μυαλό του θόλωσε. Καβάλησε τη μοτοσικλέτα του και πέρασε με φόρα μέσα από την τζαμαρία της πρόσοψης του πρακτορείου διαλογής. Έριξε βιβλιοθήκες, ντουλάπια και φακέλους. Άδειασε πάνω τους τη βενζίνη από το ντεπόζιτο της μηχανής του και στη συνέχεια φώναζε προς τους συναδέλφους του ότι θα αυτοπυρποληθεί. Λίγα λεπτά αργότερα τον ηρέμησαν οι παραινέσεις των συναδέλφων του.

Ο Ζ.Δ. είναι πατέρας δύο παιδιών. Πριν από έναν χρόνο υπέγραψε σύμβαση με τη δημοτική επιχείρηση του Χορτιάτη για τη θέση του ταχυδρόμου. Οι ανάγκες των Ελληνικών Ταχυδρομείων στη δημοτική ενότητα Χορτιάτη καλύπτονται άτυπα από ομάδα υπαλλήλων της δημοτικής επιχείρησης. Μετά το χθεσινό συμβάν, σήμερα τα γραφεία διαλογής της αλληλογραφίας δεν λειτούργησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου